Werkgebieden
Kantoor

Kantoor

Als opdrachtgever bent u gebaat bij een schone en hygiënische werkplek. Het is niet alleen uw visitekaartje van uw organisatie, maar het zorgt ook voor tevreden medewerkers. SVP Schoonmaak zorgt voor een smetteloos kantoor.

Voordelen schoon kantoor

Elke medewerker vindt het fijn om te werken in een schoon en fris kantoor. Bij een hygiënische werkplek ligt het (ziekte)verzuim lager, heerst er een positieve schoonbeleving en focust men zich op eigen kerntaken. Medewerkers en andere gebouwgebruikers voelen zich prettig in een schone omgeving met fris sanitair. Elk kantoor is anders en daarom levert SVP Schoonmaak enkel maatwerk. Wij begrijpen dat het vervelend is om te werken terwijl er bijvoorbeeld iemand stofzuigt. Daarom maken wij schoon op de dagen en tijdstippen die uw voorkeur hebben.

Smetteloze werkomgeving

Onze medewerkers van SVP Schoonmaak kijken door de ogen van de gebouwgebruiker. We hanteren daarbij ons eigen principe: kijken, denken, doen en controleren. Door deze proactieve methode kunnen we resultaatgericht schoonmaken. We denken graag met u mee over werkzaamheden die normaal gesproken buiten het schoonmaakproces vallen. Zo melden we technische storingen als kapotte lampen of wandcontactdozen en we ruimen vuile kopjes uit de wachtruimte op. SVP Schoonmaak is een partner die zelfs de meest kleine praktische zaken overneemt.

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan even contact op, we staan graag voor u klaar.

Neem contact op
Werkgebieden
Zorg

Zorginstelling

Als het ergens van belang is om in een schone omgeving te zijn, is het wel in een zorginstelling. Om besmetting te voorkomen is hygiëne noodzakelijk. SVP Schoonmaak is een specialistisch schoonmaakbedrijf voor alle soorten zorginstellingen.

Opgeleide en geïnstrueerde schoonmakers

Onze medewerkers van SVP Schoonmaak krijgen goede opleidingen en instructies om schoon te maken in een zorginstelling. Wij vinden het belangrijk dat men de juiste werkmethodieken krijgt over het voorkomen van verspreiding van virussen en bacteriën. Onze schoonmakers hebben oog voor detail, en stoppen pas als alles écht schoon is.

Ondersteuning bij praktische zaken

Wij zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op het verzorgen of behandelen van uw patiënten. Dat doen we niet alleen door heel kritisch schoon te maken, maar ook door u te ondersteunen bij andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het melden van technische storingen als kapotte lampen of wandcontactdozen en het aanvullen van sanitaire voorzieningen. Alle kleine praktische zaken die voor u anders blijven liggen.

Veiligheid voorop

In een zorgomgeving zijn veiligheidsinstructies en procedures voor ons erg belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat we van te voren alle risico’s samen met u in kaart brengen. Denk bijvoorbeeld aan eventuele prik-, snij-, bijt- of spatongevallen en allerlei andere aanrakingen met bacteriën en virussen. Dit kan een arbeidsrisico vormen voor onze medewerkers. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen in de zorg?

Neem dan even contact op, we staan graag voor u klaar.

Neem contact op
Werkgebieden
Wooncomplexen

Wooncomplex & VVE’s

Wonen in een schone omgeving draagt bij aan prettige levenswijze. SVP Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf voor woningbouwverenigingen, -corporaties en zowel grote als kleine VVE’s.

Onze medewerkers van SVP Schoonmaak zijn enthousiaste mensen die een echte passie voor schoonmaken hebben. Wij reinigen dagelijks appartementencomplexen en zorgen voor schone trappenhuizen, gemeenschappelijke ruimten of galerijen. Wij onderscheiden ons met een unieke werkwijze en een op maat gemaakte procedure. Bij SVP Schoonmaak vinden we het belangrijk dat we onszelf verplaatsen in de eindgebruiker van het gebouw.

Schoonmaken met een glimlach

We besteden naast het schoonmaakproces veel zorg aan communicatieve vaardigheden. Een flexibele instelling is voor ons gesneden koek. Zo groeten we bewoners, houden we de deur open en brengen we met liefde een zware afvalzak naar beneden. Wij zijn te gast in uw complex en zullen er alles aan doen om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan even contact op, we staan graag voor u klaar.

Neem contact op
Werkgebieden
Haven / industrie

Haven & industrie

Elke branche kent zijn eigen voorschriften op het gebied van schoonmaak en reiniging. Zo ook in de haven en industrie. SVP Schoonmaak is gespecialiseerd in schoonmaken in deze gebieden.

Schoonmakers met VCA-diploma

Door goed schoonmaakonderhoud te plegen in het werkgebied worden ongevallen voorkomen. Veiligheid staat daarom hoog in het vaandel bij ons werkproces. Zeker in omgevingen waar veel bewegingen plaatsvinden, is alertheid een kernwaarde. Bij SVP Schoonmaak zijn alle medewerkers daarom in het bezit van minimaal een VCA-diploma. Sommige medewerkers hebben bovendien aanvullende diploma’s als een heftruckcertificaat, hoogwerkercertificaat of KCA-depothouder. Hiermee voorkomen we dat uw werkproces stilstaat. Onze werkwijze binnen de haven en industrie heeft daarom geen impact op de veiligheid en continuiteit van uw organisatie.

Met een samenwerking van SVP Schoonmaak kunnen al uw processen doordraaien. Wij reinigen uw omgeving op vakkundige wijze, zodat uw specialisten zich kunnen focussen op hun verantwoordelijkheden.

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan even contact op, we staan graag voor u klaar.

Neem contact op
Werkgebieden
Automotive

Showroom

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Bij SVP Schoonmaak begrijpen we als geen ander dat uw showroom uw visitekaartje is. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en schoonhouden van alle soorten showrooms.

Reinigingsmethode showroom

Het schoonmaken van een showroom gaat verder dan enkel stofzuigen en dweilen. De focus van onze medewerkers ligt bij showrooms op de zogenaamde eyecatchers. Het team van SVP Schoonmaak betreedt uw showroom daarom alsof ze uw klant zijn. Dat betekent dat we bijvoorbeeld extra aandacht besteden aan de informatieborden bij voertuigen en bewegwijzeringen. Daarnaast zorgen wij voor een smetteloze koffiecorner en reinigen we stoelen. Door die methode werken we resultaatgericht en kunnen wij een topprestatie leveren. Het zorgt ervoor dat bezoekers onbewust een positieve schoonbeleving ervaren met een prettig showroombezoek als gevolg.

Specialistische schoonmaak

Een showroom is een speciale omgeving, die vraagt om een specialistische reiniging. Wij weten hoe we uw showroomvloeren en werkplaatsvloeren moeten schrobben, of de lichtarmaturen moeten reinigen. Niets is ons te gek. De medewerkers van SVP Schoonmaak hebben voor elke soort vervuiling een passende oplossing. Bovendien houden we altijd rekening met het milieu en de wet- en regelgeving.

Onze medewerkers doen meer dan alleen schoonmaken en denken graag proactief met u mee voor het beste resultaat. Zo melden zij bijvoorbeeld technische storingen als kapotte lampen, worden losgevallen bladeren weggenomen en ruimen ze uw ontvangstruimte op.

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan even contact op, we staan graag voor u klaar.

Neem contact op
Werkgebieden
Onderwijs

Onderwijs

Er is niks vervelender dan op een ouderavond te horen dat toiletten stinken en klassen smoezelig zijn. Schone gangen, lokalen, kleedruimtes en wc’s horen standaard te zijn. Dat is niet alleen prettig voor de leerlingen. Ouders vertrouwen er namelijk op dat hun kind naar een schone school gaat. SVP Schoonmaak is secuur en heeft oog voor detail. Wij zijn uw partner voor (specialistische) schoonmaak in het onderwijs.

Professionele schoonmakers

Met ons enthousiaste team van vaste medewerkers hebben we bij SVP Schoonmaak een uitgekiend schoonmaakprogramma. We hebben een proactieve benadering en zorgen voor schone en hygiënische klaslokalen en toiletgroepen. Om gebouwgebruikers zo min mogelijk tijdens lesuren te storen, staan wij tijdens schoolvakanties paraat voor het zwaardere werk. Zo kunt u zich volledig richten op de ontwikkeling en het onderwijs van leerlingen.

Specialistische reiniging

Bij SVP Schoonmaak werken medewerkers die graag net dat beetje extra bieden. We zijn specialist op het gebied van reiniging. Van het verwijderen van bekladding op muren, tot het boenen van vloeren: we bieden altijd de juiste oplossing. Bovendien houden we rekening met werkzaamheden die niet onder het schoonmaakproces vallen. Denk daarbij aan het melden van technische storingen als kapotte lampen en het aanvullen van sanitaire voorzieningen.

Een van de speerpunten van ons programma is het maken van overzichtelijke afspraken. In het SVP-logboek staat bijvoorbeeld beschreven wie verantwoordelijk is voor het opruimen van de stoelen en het leegruimen van vensterbanken. Samen zorgen we voor een schone en hygiënische school.

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan even contact op, we staan graag voor u klaar.

Neem contact op