Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt ook wel omschreven met de drie P’s. People, Planet en Profit. Oftewel: mensen, aarde en winst. Bij SVP Schoonmaak houden we ons bezig met duurzame ontwikkeling.

People
Zonder onze medewerkers zouden wij er niet zijn. Het draait bij SVP Schoonmaak om de mensen. Wij geloven in wederzijds respect en garanderen goede arbeidsvoorwaarden. We betalen salarissen stipt uit en zorgen voor een veilige werkomgeving. Bovendien stimuleren wij zoveel mogelijk persoonlijke groei door onder andere bijscholing en opleidingen aan te bieden.

Planet
We leven op een mooie planeet, en dat willen we graag zo houden. Schoonmaakmiddelen worden vaak gekoppeld aan chemische ellende. Toch hoeft dat niet altijd waar te zijn. Wij werken zoveel mogelijk hoogwaardige merken die milieuvriendelijke grondstoffen gebruiken. Hetzelfde resultaat, maar minder belasting voor het milieu. Mocht het gebruik van chemische middelen toch nodig zijn, dan maken wij gebruik van doseersystemen. Daarnaast beschikken onze schoonmakers over ruime kennis over het doseren en beperken van deze middelen.

Neem contact op

Profit
Net zoals elke dienstverlening wil ook SVP Schoonmaak winst maken. Maar dat we iets terug kunnen doen met deze winst, vinden we misschien net zo belangrijk. Zo doen we bijvoorbeeld mee aan fietsacties waarbij we geld ophalen voor het goede doel. Daarnaast sponsoren wij lokale sportverenigingen in het voordeel van jeugdelftallen.