Onze mensen

Het is vervelend wanneer schoonmakers hun afspraken niet nakomen of ziek zijn. Zelf een invaller regelen en inwerken kost u niet alleen extra tijd en energie, maar ook extra geld. Bij SVP Schoonmaak begrijpen we dat u daar niet op zit te wachten. Wij hebben daarom altijd een vast team van invallers voor u klaarstaan. Mocht er onverhoopt een schoonmaker niet kunnen werken, dan regelen wij direct vervanging.

SVP Schoonmaak bestaat uit een enthousiast team van meer dan 150 (specialistische) schoonmakers. Onze medewerkers hebben oog voor detail en maken waar wat er wordt beloofd.

Screening
Al onze medewerkers worden door ons uitvoerig gescreend. Wij, SVP Schoonmaak, zijn namelijk verantwoordelijk voor de fiscale en sociale verplichtingen van en naar onze medewerkers. Er geldt bovendien een strenge regelgeving voor ons personeel dat op uw werkvloer aanwezig is. Onze medewerkers zijn daarom allemaal in het bezit van een medewerkerspas. Zo kan iedereen zich identificeren wanneer u daarnaar vraagt.

Neem contact op

Passie voor schoonmaken
We weten dat het soms idealistisch overkomt om te zeggen dat onze medewerkers passie voor schoonmaken hebben. Maar iedereen bij SVP Schoonmaak is een échte vakidioot als het om reiniging gaat. Wij kijken door uw ogen en houden onze focus op (specialistische) reiniging van uw pand. Als er iets is dat wij op voorhand kunnen garanderen, is het wel de passie voor het eindresultaat.