Duurzaamheid

SVP Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omstreken. Elke dag gaan onze enthousiaste medewerkers op pad om schoon te maken in uw bedrijfspand, bewonerscomplex of andere werkruimtes.

Kernwaarden
Ons bedrijf stelt de opdrachtgever centraal. Dat lijkt een open deur, maar het is alles omvattend en van grote waarde voor onze klantgerichtheid. Wij geloven erin dat u wel degelijk het verschil ziet of wij klantvriendelijk doen, of dat wij daadwerkelijk een klantvriendelijk bedrijf zijn. Bij SVP komen we na wat we afspreken en gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Hier vindt u onze zelfverklaring met betrekking tot de gedragscode voor de schoonmaak.

Zelfverklaring SVP Schoonmaak

Neem contact op

Over SVP Schoonmaak
SVP Schoonmaak is een ambitieus en serieus familiebedrijf, opgericht door Dimitri van Vliet en André Ponsen. Wij hebben ervoor gekozen om op te treden als een onderscheidende dienstverlener. Je kan het verschil maken door zaken op een andere manier te benaderen. We wilden niet één van de zovelen zijn, want elk schoonmaakbedrijf maakt schoon. Onze strategie kon dus niet alleen te maken hebben met de dingen die we doen, maar ook hoe we ergens tegenaan kijken. We legden de lat daarom hoog. Voor onszelf en voor onze medewerkers. Met bewezen resultaat: inmiddels zijn we uitgegroeid tot hét schoonmaakbedrijf van de Randstad. En daar zijn we trots op.