Kwaliteit

Wij garanderen de beste kwaliteit die we kunnen bieden. Dat betekent dat schoon, ook echt schoon is. Het is bovendien ons doel om continu onze dienstverlening te blijven verbeteren. Zo kunnen we waarmaken wat we beloven.

Kwaliteit op voorhand is moeilijk aan te tonen. We kunnen u wel verzekeren dat we in het bezit zijn van de nodige certificering en keurmerken.

ISO 9001
Dit is de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Wij voldoen aan deze norm. Hiermee wordt bedoeld dat SVP Schoonmaak voldoet aan de eisen van klanten. Het betekent dat wij kunnen bewijzen dat we doen wat we zeggen.

Neem contact op

OSB-keurmerk
Dit keurmerk wordt uitgegeven door de brancheorganisatie OSB. Het keurmerk geeft weer dat SVP Schoonmaak een betrouwbaar bedrijf is en beschikt over de juiste vakkennis. Bovendien laat het zien dat wij goed omgaan met ons personeel en belasting en premies betalen.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Het doel van deze code is doorgeschoten marktwerking tegen te gaan. Samen met andere partijen in onze branche hebben wij deze code ondertekend. In deze code staan onze uitgangspunten voor professionaliteit, kwaliteit en omgangsvormen.

Downloads;

Verklaring van registratie van de Stichting Normering Arbeid.

Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag.