Diensten
Glasbewassing en gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging

Een netjes verzorgd gebouw geeft een compleet andere indruk dan een vies pand. De uitstraling van uw bedrijf is uw visitekaartje. Bij SVP Schoonmaak begrijpen we dat. Wij zorgen ervoor dat zowel uw ramen als gevel er altijd fris en schoon uitzien.

We gebruiken de meest moderne technieken en onze medewerkers zijn in het bezit van alle benodigde certificaten. Denk bijvoorbeeld aan de VCA-certificatie. Dit certificaat is bedoeld voor mensen die werken in een risicovolle omgeving, zoals op daken of steigers.

Bij SVP Schoonmaak wordt er bovendien eerst een risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) gemaakt. Vervolgens benaderen we op de meest veilige manier uw gevel. Dat kan bijvoorbeeld staand vanaf de grond maar ook met ladders, hoogwerkers, hangbakken of door rope-acces.

Glasbewassing

SVP Schoonmaak is een specialistische glazenwasser in de Randstad. We reinigen niet alleen het glas maar ook andere objecten in de omgeving als kozijnen, richels en randen.

Gevelreiniging

Als u periodiek uw gevel(delen) laat reinigen en beschermen, heeft uw gebouw altijd een representatieve uitstraling. Ook verlengt u de levensduur van het pand. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van atmosferische vervuiling, mos, aanslag, verfresten of graffiti.


U kunt bij ons terecht voor:

 • Conventionele glasbewassing
 • Telescoop glasbewassing
 • Graffiti verwijdering
 • Bouwopleveringen
 • Bouwkundig advies
 • Hydrofoberen van gevels

 

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Diensten
Schoonmaken en schoonhouden

Schoonmaakonderhoud

SVP Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omstreken. Wij vinden het belangrijk dat u elke dag in een schone omgeving uw werk kan verrichten. Dat betekent dat wij niet schoonmaken volgens een standaardprocedure, want uw wensen zijn namelijk ons uitgangspunt. Aan de hand van uw voorkeuren ontwikkelen wij een werkwijze op maat. We denken met u mee en stellen ons flexibel op.

Schoon is echt schoon

Schoonmaken gaat verder dan bijvoorbeeld het stofzuigen van uw vloeren en het reinigen van een bureau. Wij onderscheiden ons door ons aan te passen naar uw agenda. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik gaat maken van een vergaderzaal of u verhuurt een ruimte, dan leggen wij daar het accent. De medewerkers van SVP Schoonmaak denken met u mee en maken die ruimtes schoon die veel bezocht zullen worden.

Onze opgeleide medewerkers nemen de tijd voor details als toetsenborden, deurklinken en andere voorwerpen die dagelijks aangeraakt worden. Maar ook een reling, bloembak, lampenkap, plint of boekenkast wordt niet vergeten. Met schoon, bedoelen we ook écht schoon. Bij SVP Schoonmaak dragen alle medewerkers verantwoordelijkheid voor hun taken. We zijn daardoor alert, gastbewust en kijken zoveel vanuit uw perspectief.

inzet_schoonmaak02

Duidelijk en transparant

Alle afspraken en verrichte werkzaamheden houden we voor u bij in het SVP-logboek. Wij streven structureel naar verbetering van processen en werkwijze. Kwaliteit staat op de eerste plaats en daarom controleren wij regelmatig onze geleverde diensten. Zo gebruiken we een tablet om de geleverde kwaliteit te meten. Bovendien nemen wij enquêtes af bij pandgebruikers om er zeker van te zijn dat alles naar wens is.

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Diensten
Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

U heeft waarschijnlijk al van alles geprobeerd, maar die vlek in het tapijt wil niet verdwijnen. Het is een storend aanzicht voor u, uw medewerkers en uw klanten en/of bezoekers. Uw pand is immers uw visitekaartje en een eerste indruk maakt u maar één keer. Bij SVP Schoonmaak zorgen we dat zelfs de meest hardnekkige vlekken opgelost worden.

SVP Schoonmaak gaat verder dan het periodiek schoonhouden van uw gebouwen. Zo zijn er klussen die extra aandacht verdienen. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes die veel bezocht worden of vloeren die het zwaar te verduren hebben. Wij zijn bekend geworden met onze expertise in specialistische reiniging en bieden u graag de juiste oplossing.

Reinigen van alle soorten materialen

Specialistische reiniging en schoonmaken zijn twee aparte vakgebieden. Daarom hebben wij een apart team van opgeleide vakspecialisten in dienst die de reiniging uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde kennis en technieken. Door training en ervaring zijn wij volledig toegerust op het uitvoeren van specifieke werkzaamheden. Of we nou ultrasoon of computergestuurd aan de slag zijn, we hebben één doel voor ogen: het best mogelijke resultaat.

Aandacht voor kwaliteit en milieu

Bij SVP Schoonmaak beschikken wij over een reinigingslocatie waar wij uw meubels, raamdecoratie en vloeren professioneel kunnen reinigen. SVP Schoonmaak is daarnaast gespecialiseerd in het gebruik van kwaliteitsmerken Dr. Schutz en 3M. Wij werken zoveel mogelijk met hoogwaardige merken die milieuvriendelijke grondstoffen gebruiken.

.       

U kunt bij ons terecht voor:

 • Conventionele glasbewassing
 • Telescoop glasbewassing
 • Graffiti verwijdering
 • Bouwopleveringen
 • Bouwkundig advies
 • Hydrofoberen van gevels

 

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Diensten
Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

SVP Schoonmaak is een professionele schoonmaakdienst en totaalleverancier van sanitair supplies. Wij staan graag voor u klaar voor al uw sanitaire ruimten als toiletruimten, was- en kleedruimten, keukens en pantry’s. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken.

Schoon én op voorraad

Publieke ruimtes vragen meer dan enkel een schoonmaakbeurt. Er moet niet alleen voldoende toiletpapier aanwezig zijn, maar ook zeep, afvalbakjes en andere artikelen. Wij nemen het bestellen, leveren en aanvullen van al deze sanitaire producten voor u uit handen. Zo verzorgen wij onder andere:

 • Handdoekrolautomaten
 • Papieren vouwhanddoeken
 • Hygiëneboxen
 • Luchtverfrissers
 • Afvalbakken
 • Zeepdispensers
 • Toiletborstelgarnituren

Door onze grote hoeveelheid contacten met verschillende leveranciers beschikken wij over ruime flexibiliteit. Van bekende A-merken tot gunstig geprijsde white labels: wij leveren alles en passen ons aan naar uw voorkeur.

 

Wilt u weten wat SVP Schoonmaak voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Diensten
Calamiteitenservice

Calamiteitenservice

Heeft u last van een calamiteit in uw pand, bewonerscomplex of werkruimte? Wij begrijpen dat zoiets plotselings altijd op een verkeerd moment gebeurt. Het is daarom ons doel om u zo snel mogelijk te helpen en het voor u op te lossen. SVP Schoonmaak neemt alle zorg uit handen. Onze opgeleide medewerkers weten precies wat er van hen gevraagd wordt en gaan professioneel te werk.

Voor onze opdrachtgevers bieden wij een vast aanspreekspunt. Daarnaast staat ons calamiteitenteam altijd voor u klaar in geval van calamiteiten. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bent u gevestigd in de Randstad, dan zijn we binnen een uur ter plaatse.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Waterschade
 • Inbraakschade
 • Glasschade
 • Graffiti
 • Vandalisme

 

Heeft u een noodgeval dat snel opgelost moet worden?

Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar.

Neem contact op