Nieuws
SVP heeft enthousiaste Rayonleider inmiddels gevonden ;-)

Rayonmanager – niet meer!! – gezocht m/v

In verband met de ontwikkeling van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Rayonmanager m/v.

Het werkgebied concentreert zich in de Botlek en Europoort met focus op de petrochemie.

Als Rayonmanager ben je de spin in het web in jouw werkgebied. Je opereert tussen je medewerkers, opdrachtgevers en de organisatie. Door jouw energieke voorkomen motiveer je je mensen op de werkvloer en onderhoud je contacten met je opdrachtgevers. Daarin wordt je ondersteunt door je Districtmanager.

Voorkom jij brandjes in plaats van dat je ze blust? Volg je graag trainingen en opleidingen om verder te komen? Ben je een teamspeler? Ga jij uitdagingen niet uit de weg, maar pak je ze met beide handen aan? Praat je graag met mensen? Neem dan contact met ons op. Ook als je meer wilt weten over deze functie.

Bel 010-2450990 en vraag naar Monica Hooft. Zij kan je er meer over vertellen en een afspraak maken om tijdens een bak koffie nader kennis te maken met je potentiële collega’s. Geheel corona-proof uiteraard!

 

Nieuws
Kom jij bij ons werken? Welkom bij SVP!

Word jij onze nieuwe collega?

Door de constante groei van ons mooie schoonmaakbedrijf zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s in de regio Rotterdam, Botlek, Europoort, Maasvlakte, Spijkenisse, Den Haag, Zoetermeer en Bodegraven.

Zoek je een (bij)baan als schoonmaker, flexer (eigen voertuig en variabele schoonmaakprojecten) of (meewerkend) voorman/vrouw? Neem contact op met Iris van personeelszaken via 010-2450990 of personeelszaken@svpschoonmaak.nl.

Dan maken we direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet zien we elkaar dan snel op de werkvloer.