Nieuws
SVP fietst voor St. Vrienden van Sophia Kinderziekenhuis

In actie voor Stichting Vrienden van Sophia Kinderziekenhuis:

Van 16 t/m 18 juni hebben 3 SVP-ers met een groep van 45 fietsers en begeleiders zich ingezet voor een goed doel van de Stichting Vrienden van Sophia Kinderziekenhuis. Er is in 3 dagen bijna 500 kilometer gefietst van Mulhouse (Frankrijk) naar Verviers (België). De 5.700 hoogtemeters waren ook niet misselijk. Dit staat echter in schril contrast met de pijn die kinderen lijden met sikkelcelziekte. We zijn trots op het steentje dat we hebben bijgedragen aan het onderzoek voor behandeling tegen de vreselijke diagnose van sikkelcelziekte bij jonge kinderen.

 

Nieuws
Diploma's RAS Basismodule Schoonmaak

Welverdiende diploma’s voor SVP collega’s

Na 4 dagen leren en oefenen mochten we vandaag 12 van onze collega’s hun RAS diploma uitreiken. Onder het genot van een heerlijke taart en (fris)drank hebben we deze topprestatie op ons kantoor gevierd. Van harte gefeliciteerd iedereen!! We zijn hartstikke trots op jullie.

 

Nieuws
Vacature Rayonmanager is vervuld!!

Vacature Rayonmanager:

Jouw functie:

Als rayonmanager van SVP vind je het gaaf om veel in contact te staan met jouw opdrachtgevers en de schoonmaakmedewerkers van je eigen rayon in Rotterdam en het Botlek-gebied. Door jouw proactieve houding blijf je je opdrachtgever verrassen en door jouw kennis en enthousiasme te delen zorg je voor gemotiveerde en blije schoonmaakcollega’s op de werkvloer.

Door de flexibele werktijden in de projecten vind je het niet erg om ’s morgens om zes uur of ’s avonds om zeven uur een schoonmaakcollega in te werken of de collega’s van de specialistische reiniging op gang te helpen. Dit stelt je wel in staat om flexibel om te gaan met je eigen werktijden en vanuit huis of vanuit het kantoor je werk te doen.

Je realiseert je dat doelen alleen behaald kunnen worden in teamverband. Daarom ben je continu onderweg om je voorlieden of schoonmaakcollega’s te coachen, motiveren en te inspireren. Het sociale aspect van je functie spreekt je dan ook aan. Tevens houd je met al je keuzes rekening met de normen van het ISO kwaliteitsmanagementsysteem, VCA*, cao en OSB Keurmerk.

Kort gezegd ben je verantwoordelijk voor de personele bezetting, onderhoud je de contacten met je opdrachtgever en zorg je voor het behalen van de financiële doelstellingen in je rayon. Je rapporteert aan de operationeel manager.

 

Je bent of hebt:

  • Sociaal, communicatief sterk
  • Bij voorkeur een afgeronde MBO Facilitair Management opleiding
  • Financieel inzicht
  • Doorzettingsvermogen
  • Goede kennis van Windows/Microsoft Office (Excel, Word, Outlook)
  • Planmatig
  • Leergierig
  • Stressbestendig
  • Rijbewijs B

 

Wie zijn wij:

SVP staat voor Snelheid, Vakmanschap & Passie. We zijn een ambitieuze en groeiende schoonmaakorganisatie in de Randstad. Klanten blijven verrassen en een goede verstandhouding onderhouden met de schoonmaakmedewerkers vinden wij het belangrijkste. Dit bereiken we door te werken met de modernste technieken op het gebied van materialen, middelen en apps. Continu ontwikkelen door opleidingen speelt hierbij ook een grote rol. SVP is een platte ‘Rotterdamse’ organisatie waarbij iedereen keihard werkt om de doelstellingen te behalen. Niet lullen maar poetsen en ‘met opgestroopte mouwen’ is dan ook niet voor niets ons motto.

Geïnteresseerd?

Stuur een korte motivatie met je contactgegevens en cv naar personeelszaken@svpschoonmaak.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Nieuws
Foutloze inspectie OSB Keurmerk

Foutloze inspectie OSB Keurmerk

In december is SVP weer geïnspecteerd voor het OSB Keurmerk. Omdat alles keurig in orde was, zijn er nul non-conformiteiten geconstateerd. We voldoen volledig aan de eisen zoals gesteld in de NEN 4400-1 norm en het overige eisenpakket. We zijn dan ook trots op het team van SVP.

Nieuws
Diploma's voor leidinggevenden!

Diploma Basisopleiding Leidinggevenden

Een feestelijk moment op het kantoor van SVP, omdat Daniëlle, Betul en Ferdinand hun welverdiende diploma Basisopleiding Leidinggevenden hebben behaald. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots, omdat de opleiding erg pittig was. Rayonmanager Arno heeft de diploma’s uitgereikt. Natuurlijk mochten bloemen en taart niet ontbreken. Heel veel succes met het toepassen van de lessen in de praktijk. Van harte gefeliciteerd!!

Nieuws
NEN 4400-1 en OSB Keurmerk inspectie
Periodieke inspectie OSB Keurmerk:

Op 19 juni vond de periodieke inspectie plaats voor het OSB Keurmerk. We hebben het positieve inspectieverslag ontvangen, waardoor het Keurmerk voor het komende jaar weer is zekergesteld. Het OSB Keurmerk bestaat uit drie peilers, namelijk: de NEN 4400-1 norm, de code verantwoordelijk marktgedrag en specifieke OSB-eisen.

Nieuws
Natuursteen weer als nieuw!

Specialistische afdeling:

We maken niet alleen schoon, maar we voeren ook specialistische werkzaamheden uit. Denk aan tapijtreiniging, dieptereiniging van sanitair of keukens of bijvoorbeeld het slijpen van marmeren vloeren. Op deze foto kunt u goed zien dat we de vloer weer in ere hebben hersteld. Indien u ook een natuurstenen vloeren weer nieuw leven wilt inblazen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op

Nieuws
Dag van de Schoonmaker 2017

Vandaag is het zover.

Vandaag is het de dag van de Schoonmaker. Een speciale dag om de schoonmakers eens extra in het zonnetje te zetten, een schouderklopje te geven of een extra compliment. Daarom werken we graag mee aan deze dag. Namens de collega’s van kantoor bedanken wij alle schoonmakers!

Klik hier voor ons bericht.

 

 

 

Nieuws
15 juni 2017: de dag van de Schoonmaker m/v

15 juni 2017: de Dag van de Schoonmaker m/v

Schoonmaken is vakwerk en dat verdient respect, daarom is De Dag van de Schoonmaker speciaal voor deze vakmensen. Een dag waarop wij gezamenlijk onze waardering hardop uitspreken naar alle schoonmaakmedewerkers.

Dit jaar staat de Dag van de Schoonmaker in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag, speciaal voor hen, in het zonnetje gezet te worden.  Doet u ook mee? Het is niet moeilijk. Spreek je schoonmaker eens een keer extra aan, en vertel hem/haar dat je blij bent met wat hij/zij doet. Geef dus gewoon een extra compliment, een bloemetje of iets anders kleins is natuurlijk ook een geweldig gebaar. Dit wordt bijzonder gewaardeerd.

 

Nieuws
NEN en SVP gaan digitaal

SVP Schoonmaak in Service Management

In Service Management vertelt opdrachtgever Edwin van der Zijden van NEN over de digitale samenwerking met SVP. De schoonmakers van SVP vinden het gaaf om met een tablet op de werkkar te werken, omdat dit efficiënter werkt. Hierdoor blijft er tijd over, zodat deze kan worden ingezet om extra werkzaamheden uit te voeren. Dit komt direct ten goede aan de schoonmaakkwaliteit, waardoor iedereen wijzer wordt van de digitale ontwikkelingen op de werkvloer.

Nieuws
Akkoord nieuwe schoonmaak CAO

De ledenvergadering van OSB is op donderdag 9 maart 2017 akkoord gegaan met het onderhandelingsakkoord voor een nieuwe, 2-jarige cao. De leden van CNV Vakmensen hebben op 14 maart 2017 in overgrote meerderheid ingestemd. Het wachten was op het akkoord van de leden van FNV. Ook zij hebben inmiddels ingestemd met het eerder bereikte cao-resultaat. De nieuwe cao heeft een looptijd van twee jaar: van 1 januari 2017 t/m 31 december 2019. In de nieuwe cao zijn er afspraken gemaakt over o.a. het stijgen van de lonen met 3,75% en een nieuw loongebouw waarbij er een meer geleidelijke salarisontwikkeling is per functie. In dit document staat het volledige onderhandelingsresultaat.

Nieuws
Werkgevers unaniem akkoord met CAO

De Ledenvergadering is op 9 maart unaniem akkoord gegaan met het onderhandelingsresultaat van een nieuwe 2-jarige CAO per 1 januari 2017. Het wachten is nu op de definitieve instemming van de leden van CNV en FNV. Deze zal naar verwachting binnen enkele weken volgen, waarna de cao definitief is.

Nieuws
Innovatief schoonmaaksysteem NEN

Klaar voor de start met een super gemotiveerd team om het gebouw van onze nieuwe opdrachtgever NEN te Delft schoon te houden met een innovatief schoonmaaksysteem geleverd door Weska Schoonmaakproducten. De vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals.

Schermafbeelding 2017-02-07 om 11.50.12

Nieuws
Spinnen voor Sophia!

Over exact 30 dagen ga ik sporten voor Sophia om geld op te halen waardoor kinderen geopereerd kunnen worden voor meer lucht met afwijkingen aan de bovenste luchtwegen. Ik neem deel aan een spinningmarathon. Iedere €uro is dus zeer welkom. Alle kleine beetjes helpen.

Door op deze link te klikken kom je direct op mijn actiepagina. Een donatie is dus zo gebeurd. Ik zou het geweldig vinden als we met elkaar ons steentje bij kunnen dragen aan dit mooie en goede doel.

Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
André Ponsen

6728e16189ee6400bd6d48a6d34098877b69b11e

Nieuws
Een goed begin
is het halve werk

Schoonmaakonderhoud Rabobank Den-Haag van start!

Bij de opstart van nieuwe schoonmaakwerkzaamheden eerst een IBI (Instructie Bij Introductie). Zo bent u ervan verzekerd dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk bij onze schoonmaakmedewerkers bekend zijn.

DACC-vlog
Marmer slijpen

Natuursteen en marmer kunnen, afhankelijk van de schade en uw wensen, op een aantal manieren worden behandeld. DACC biedt verschillende behandelwijzen aan variërend in smaak, noodzaak en wens. Natuursteen en marmer kunnen, afhankelijk van de schade en uw wensen, op een aantal manieren worden behandeld. DACC biedt verschillende behandelwijzen aan variërend in smaak, noodzaak en wens.

Natuursteen en marmer kunnen, afhankelijk van de schade en uw wensen, op een aantal manieren worden behandeld. DACC biedt verschillende behandelwijzen aan variërend in smaak, noodzaak en wens. Natuursteen en marmer kunnen, afhankelijk van de schade en uw wensen, op een aantal manieren worden behandeld. DACC biedt verschillende behandelwijzen aan variërend in smaak, noodzaak en wens. Natuursteen en marmer kunnen, afhankelijk van de schade en uw wensen, op een aantal manieren worden behandeld. DACC biedt verschillende behandelwijzen aan variërend in smaak, noodzaak en wens.

Nieuws
Uitbreiding wagenpark

Weer een mooie wagen erbij voor nog meer flexibiliteit in onze uitvoering!!

Nieuws
Schoonmaak afbouwfase

De afgelopen 2 weken is een team van onze specialisten druk bezig geweest om tijdens de afbouwfase van de Bezuidenhoutseweg het gebouw schoon te houden. Er is hard gewerkt om het pand schoon op te leveren om het personeel van de bank maandagochtend een schone werkomgeving te bieden.

Alle SVP’ers, bedankt voor jullie inzet, jullie hebben top werk geleverd!

Maandag starten we met de dagelijkse werkzaamheden om het gebouw de aankomende jaren schoon te houden.

Nieuws
Dag van de schoonmaker

Schoonmaken is vakwerk en dat verdient respect. Daarom vinden we het belangrijk om even stil te staan bij de Dag van de Schoonmaker. Een mooi moment om onze waardering uit te spreken voor de inzet en enthousiasme van alle schoonmaakmedewerkers. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op!

De Internationale Dag van de Schoonmaker is begonnen als herdenking van de vreedzame demonstratie van schoonmakers in Los Angeles op 15 juni 1990. Sindsdien wordt jaarlijks in de hele wereld op 15 juni stil gestaan bij het werk en de arbeidsvoorwaarden van schoonmakers.